El 13è certamen literari incorpora una categoria de fotopoesia per a Instagram

"Hi havia una vegada" imatge de Rosa Ferreres

09/03/2020

El catorzè certamen literari "Hi havia una vegada" organitzat per la Biblioteca Joan Petit i Aguilar, l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines i Ona Codinenca té una novetat pel que fa a la categoria d'adults en aquesta edició: un espai dedicat a la foto poesia per Instagram. Hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys publicant un foto poema a la xarxa social Instagram acompanyada de l’etiqueta #fotopoesiaSFC20
La temàtica és lliure i han de ser fotos o textos inèdits en català. Les foto poesies poden ser en qualsevol d'aquests formats:

  • un poema visual (imatge gràfica, fotografia o il·lustració que sigui poètica)
  • una imatge amb un vers (pot estar escrit sobre la fotografia o imatge)
  • una fotografia o imatge acompanyada d’una poesia inèdita que no excedeixi els 12 versos

La resta de categories del certamen (infantil i juvenil) es mantenen amb els mateixos formats que en les edicions anteriors ja siguin els rodolins (per als més petits) o les narracions breus per a la resta.

Les bases per a totes les categories es poden consultar clicant aquí.

Els treballs es poden presentar fins divendres 13 de març. El veredicte es farà públic en el marc d'una gala que es farà el dia de Sant Jordi, a la tarda, al centre cívic La Fonteta. Els guanyadors rebran lots culturals, experiències i, en el cas de la categoria adulta, un premi econòmic.