19/04/2018

L’onzena edició del certamen literari “Hi havia una vegada” organitzat per Ona Codinenca, la biblioteca Joan Petit i Aguilar i l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines ha comptat amb 412 relats presentats.
El certamen presentava dues novetats en les bases d’aquest any que afecten les categories “Infantil 1” i “Juvenil”. Els més petits aquest any en lloc de fer un text breu com en edicions anteriors aquest any s’afronten al repte de construir un rodolí o bé un poema curt de quatre versos. La categoria “Juvenil” s’ha tornat a convertir aquest any en un grup únic a diferència d’anys anteriors en què els joves es dividien en dues categories en funció del curs acadèmic.

Més activitats de la ràdio enmarcades amb la diada de Sant Jordi

La ràdio retrà homenatge a Manuel de Pedrolo la diada de Sant Jordi amb una marató de lectura en què es llegirà el popular “Mecanoscrit del segon origen”. L’activitat es farà des de la plaça Josep Umbert Ventura on tothom qui ho vulgui podrà llegir un fragment del llibre. La marató també s’emetrà en directe per Ona Codinenca. Les persones que s’hi vulguin sumar, només cal que vagin a la plaça o bé inscriure’s al correu electrònic radio@onacodinenca.cat.

Aquesta serà la segona marató de lectura que organitza la ràdio. La primera va ser l’any passat amb la lectura dels textos premiats en les deu edicions del certamen literari “Hi havia una vegada”. L’activitat es va fer a la terrassa de Can Talet i va tenir molt bona acollida.
L’acte preveu 7 hores, és a dir, 420 minuts de lectura de “El mecanoscrit del segon origen” que serà l’homenatge de la ràdio al centenari del naixement de l’autor de la popular novel·la, Manuel de Pedrolo.

Dies que duraran anys a la biblioteca
Ona Codinenca tancarà les activitats de Sant Jordi amb la presentació del llibre “Dies que duraran anys” (Ara llibres) amb el fotoperiodista Jordi Borràs dimecres 25 d’abril a les 20 h a la biblioteca municipal Joan Petit i Aguilar.