21/01/2021

Un any després de la recuperació d’un dels espais històrics més característics de la ràdio d’abans, la radionovel·la, Ona Codinenca estrena la segona edició d’una radionovel·la de producció pròpia.

La sèrie es presenta en aquesta ocasió sota el títol “La casa de l’Àncora” i es basa en un text escrit per la codinenca Gemma Minguillón. La radionovel·la ha estat dirigida per Dani Fonoll i hi intervenen un total d’onze actors.

“La casa de l’Àncora” s’emetrà per capítols cada dia de dilluns a dijous a partir de les 14:30 hores i es reemetran tots els capítols setmanals seguits els diumenges de 19 h a 20 h. Els ingredients d’aquesta història són: un assassinat, un detectiu, una tempesta i molt misteri. El protagonista de la història és el detectiu Baldo Sanmartín i al llarg dels capítols els oients descobriran, a través de veus prou conegudes per als oients d’Ona Codinenca, si aconsegueix trobar a l’assassí.

“La casa de l’Àncora” és la segona radionovel·la de producció pròpia que estrena Ona Codinenca. La primera va ser fa tot just un any i duia per títol “API Mar i Muntanya, mani”. Un text de Montse Lago i dirigit per Daniel Fonoll. El director de la radionovel·la afirma que ja té al cap una tercera història per teatralitzar-la a la ràdio.

La podeu seguir a través del 107.2FM però també a www.onacodinenca.cat i a l’APP d’Ona Codinenca.