19/09/2023

Una jove de 20 anys va patir una agressió sexual la matinada de dissabte a diumenge a Sant Feliu de Codines. La víctima l’ha denunciat i s’ha celebrat un judici ràpid. La noia ha volgut compartir el seu testimoni amb l’audiència de la ràdio per animar altres persones que es trobin en la seva situació a denunciar aquests comportaments. Els fets es va produir a la carpa jove i la víctima l’ha denunciat als Mossos d’Esquadra segons ella mateixa ha confirmat a Ona Codinenca aquesta tarda. De fet, aquest dilluns s’ha celebrat un judici ràpid.

La noia ha volgut compartir el seu testimoni amb l’audiència de la ràdio per animar altres persones en la seva situació a denunciar aquests comportaments. A banda d’aquest confirmat per la mateixa víctima, podrien haver-se registrat dues agressions més que s’estarien investigant. Aquesta emissora ha contactat tant amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines com amb els Mossos d’Esquadra que emetran un comunicat quan es tanqui la investigació.

Podeu escoltar el testimoni aquí

L'Ajuntament de Sant Feliu ha confirmat, en un missatge publicat a les xarxes a dos quarts de nou del vespre, que dues noies han fet una denúncia per tocaments i una altra per vexacions. El mateix comunicat afegeix que està “acompanyant a les víctimes des del moment dels fets i s'està seguint el protocol de seguretat contra les violències sexuals en entorns d'oci”. El consistori emetrà, demà a la tarda, un comunicat en relació amb aquests fets, segons ha publicat a les xarxes socials: