Benvinguts a la porra de la Lliga Tu Jugues!

Des d'aquí podeu mirar el llistat de partits, les porres fetes, la classificació de la jornada i la classificació general

Que és la "Lliga TuJugues"?

Cada setmana has d'apostar sobre el resultat dels partits dels sèniors codinencs dels diferents esports (futbol, hoquei, bàsquet, pàdel, billar, futbol sala...)

En funció del teu pronòstic rebràs punts:

  • 7 punts, si encerteu el resultats exacte del partit
  • 4 punts, si encerteu el sentit (guanya A, guanya B o empat) + un dels dos marcadors
  • 3 punts, si encerteu el sentit i cap dels dos marcadors.
  • 1 punt, si encerteu un dels dos marcadors però no el guanyador
  • PÀDELS: 5 punts si encerteu el resultat exacte.
  • PÀDELS: 2 punts si encerteu el sentit.

Al final de temporada, els tres primers classificats rebran un premi, i també es faran obsequis en jornades especials, pel campió d'aquella jornada i pel "campió d'hivern".

 

I si hi ha esports que no hi entenc massa?

No passa res! Hi ha alguns Tujugaires que estem segurs que fan les apostes a l'atzar! De totes maneres, et recomanem que escoltis cada dilluns el TuJugues, a Ona Codinenca, per anar coneixent l'evolució dels diferents equips.

Per anar afinant la punteria, us deixem amb els enllaços a totes les classificacions dels diferents esports per aquesta temporada 2023-2024:

 

Com em puc inscriure ?

1.- Si ja vas participar la temporada passada, pots reactivar el teu usuari aquí. Hauràs de posar el teu usuari (nom.cognom) o correu. Si tens algun problema ens pots escriure a tujugues@onacodinenca.cat

2.- Si no teniu usuari per participar, envieu un correu electrònic a tujugues@onacodinenca.cat   

Ens dieu que us voleu inscriure, ens anoteu el vostre nom i cognom, un telèfon mòbil i si voleu que també us afegim al grup de WhatsApp de la Lliga, on enviem recordatoris d'apostar, els resultats dels partits, i classificacions setmanals.

 

Que és el famós grup de WhatsApp de la Lliga TuJugues?

És un grup de WhatsApp on hi ha tots els participants, que vulguin, de la Lliga TuJugues, i on anem informant dels resultats dels partits. També és un grup on els diferents participants interactuen uns amb els altres. Totalment recomanable!

 

Quan comença ?

La temporada comença el 29 de setembre, però us hi podeu sumar quan vulgueu!

Us recomanem que no us deixeu d'apostar cap jornada.

 

S'ha de pagar per jugar a la Lliga TuJugues?

No! L'esperit de la Lliga TuJugues és fomentar els coneixement dels diferents esports que es practiquen a Sant Feliu de Codines i crear una plataforma de diversió per tots aquells que ens agrada l'esport.

 

I recorda, cada dilluns a les 20h, repassem la jornada en directe al Tu Jugues!