Calendari de portes obertes als centres educatius de Sant Feliu i els municipis veïns

12/02/2024

Un any més amb l’arribada del mes de febrer, els centres educatius organitzen les jornades de portes obertes, per tal que els alumnes i les famílies que hi arribaran el curs vinent, les puguin visitar abans de fer la preinscripció. A continuació fem un repàs a les dates i horaris en què les escoles i instituts tant de Sant Feliu com dels pobles de la rodalia, han establert per a obrir les seves portes. A Sant Feliu de Codines, el primer centre que farà portes obertes és l’Escola Jaume Balmes, serà el dissabte 17 de febrer entre les 10 i les 12 del matí per a tots els cicles educatius.

L’institut Carrasco i Formiguera farà les portes obertes el dilluns 19 de febrer a les 5 de la tarda, l’activitat inclourà una reunió prèvia en què es presentarà el projecte educatiu del centre.

Finalment, els dies 23 i 24, serà el torn de l’escola FEDAC. Divendres dia 23 a les 6 de la tarda, les portes obertes seran per als nous alumnes d’educació secundària, mentre que el dissabte 24 entre les 10 del matí i les 12:30 seran per educació primària.

Escolteu la notícia sencera aquí:

Anar al pòdcast