L'equip de la transmissió de Reis

08/01/2024

Ona Codinenca va muntar un desplegament amb pocs precedents per portar-vos a casa, en àudio i en vídeo, l'arribada dels Reis de l'Orient aquest divendres des del pavelló municipal Francesc Cassart. Un dispositiu pensat i desenvolupat en un temps rècord pel canvi en el format de la cavalcada motivat per la pluja. Una producció que va acostar la màgia dels reis en directe a moltes llars codinenques i que ha tingut molt bona rebuda amb més de 700 visionats a YouTube als quals se'ls ha de sumar les escoltes per la ràdio convencional i la ràdio per internet. Melcior, Gaspar i Baltasar van poder ser vistos des de casa gràcies a la instal·lació de quatre càmeres fixes i una de mòbil al pavelló. 

El programa presentat per Gemma Permanyer, Pol Pueyo i Àngel Falqués i va comptar amb la direcció tècnica de Pau Ibars i Ton Falqués, la realització de Manel Vila i Jordi Duran; Guillem Mir, Marc Vandrell, Marina Carbonell i Albert Rodríguez a les unitats mòbils; Robert Garrigós i Xavi Serrats a les càmeres i Xavi Carrera i Aleix Capdevila al suport en el muntatge. 

La ràdio fa un agraïment públic a Floristeria Calèndula, el Club Patinatge Sant Feliu, el KulActiu i el Correfoc pels materials que ens van ajudar a engalanar el set de la ràdio.

Àudio de la notícia: