El CAP Doctor de los Pinos guanya un metge de capçalera i tindrà 4 metges de família

CAP de Sant Feliu | Foto:  Roger Rams

23/05/2024

La sanitat pública a Sant Feliu suma un nou metge d’atenció primària i es passa de 3 a 4 metges de capçalera al centre. Tot plegat arriba després de nombroses trobades entre l'Àrea Bàsica de Salut de Caldes, de la qual en forma part Sant Feliu, l’equip de govern local, i responsables de l’Institut Català de la Salut, i on finalment s’ha decidit què el nou metge que s’incorpora a l’ABS, es destini al CAP de Sant Feliu. Arran de la incorporació d’aquest nou metge de capçalera, alguns usuaris de Sant Feliu han rebut un missatge al seu telèfon mòbil on s’explicava el canvi de metge, ja que a partir d’ara alguns pacients seran atesos pel nou metge. A banda d’aquest nou metge de capçalera, s’espera que en les properes setmanes es pugui anunciar l’ampliació del servei de pediatria al CAP Doctor de los Pinos, ja que l’ICS té previst reforçar aquest servei.

A banda, cal destacar que una doctora del CAP ha hagut d’estar de baixa com a conseqüència de l’agressió d’un pacient però ja s’ha reincorporat. El 19 de març, el Centre de Salut va haver de requerir la presència de la Policia Local perquè una persona es va posar molt nerviosa perquè volia que li tramitessin la baixa urgentment, per un assumpte personal, i davant la negativa de la doctora del centre, per criteris mèdics, la va agredir. La doctora ha posat la denúncia pertinent als Mossos d’Esquadra.

Encara relacionat amb la salut, l’Ajuntament de Sant Feliu ha rebut 13.000 euros per part de la Diputació de Barcelona, per tal de tirar endavant el nou Pla Local de Salut que ha d'incloure diversos aspectes com el foment de la vellesa activa, o les addiccions a les pantalles, entre d'altres.

 

Escolteu la notícia sencera amb les declaracions de la regidora de Salut aquí:

Notícies relacionades

19/10/2021
Salut assegura que es mantindrà el servei de pediatria a Sant Feliu i la Plataforma continua denunciant que ara no hi ha aquest servei