El Casal fa una crida al consens polític per afrontar la compra de l’edifici

26/11/2023

Més d’un centenar de persones han omplert aquest dimecres la sala de teatre del casal en l’assemblea oberta que l’entitat Casal Cultural Codinenc ha fet per tractar el futur de l’entitat i els dos escenaris que s’obren amb la possible compra de l’edifici per part de l’ajuntament.

Amb l’objectiu d’exposar l’actual situació del Casal Cultural Codinenc i copsar l'opinió dels codinencs, l’entitat ha convocat aquest dimecres una assemblea oberta. S’ha fet a la mateixa sala de teatre del casal i ha reunit més d’un centenar de persones entres que hi havia representants de diversos partits polítics locals. El casal es troba en un edifici propietat de la parròquia de Sant Feliu que el Bisbat de Vic ha manifestat que té la voluntat de vendre’l.

El secretari del Casal, Josep Canet, fa la crida a les forces polítiques locals a treballar amb consens al voltant d’aquest tema. Paral·lelament, el Casal es compromet a augmentar la massa social, a renovar la junta i a sumar noves idees i persones disposades a tirar aquest projecte endavant. De fet, només amb la reunió d’ahir van sumar 50 noves adhesions.

Podeu escoltar el resum de l'assemblea a l'Eix 59 d'aquest dijous.