20/02/2024

Actualització: Ja es coneixen les sancions

El Club de Futbol Sant Feliu i l'Ajuntament han condemnat conjuntament els incidents ocorreguts durant el partit del juvenil amb el Llinars. Després d'un enfrontament intens, un gol al temps afegit dels visitants va desencadenar una batalla campal entre jugadors i un grup d'aficionats que omplien el Francesc Garriga.

Ángel López, president del CF Sant Feliu i Didac Cunill i Oscar Duarte entrenadors del juvenil aquest dilluns al Tu Jugues

En el comunicat emès aquest dilluns, les dues entitats mostrem "el nostre enèrgic rebuig en contra de qualsevol tipus de violència al món del futbol i l'esport en general. Lamentem la invasió de camp per part d'una minoria d'aficionats i agraïm a la majoria, staff i directius dels dos equips que en tot moment van intentar pacificar la situació".

Per acabar, s'emplacen a "reflexionar i utilitzar tots els recursos al nostre abast perquè no tornin a passar fets com els d'ahir. Hem de seguir treballant perquè l'esport codinenc sigui referent en valors, esportivitat i convivència."

Dilluns al vespre el president del club Ángel López, els entrenadors Dídac Cunill i Óscar Duarte i el regidor d'esports Miquel Palau van passar pel Tu Jugues per tal d'explicar els fets, analitzar la situació i exposar les possibles mesures que es poden prendre per tal d'evitar que es repeteixi. 
 

Recupereu aquí la secció
 

 

ACTUALITZACIÓ

El comitè de competició comunica les sancions al Sant Feliu

Captura de pantalla de la resolució del Comitè de Competició

Després de valorar la redacció de l'acta del partit el comitè ha decidit imposar tres partits de sanció a Marc Tuneu, i un a Pol Prieto pels incidents al final del partit i un a Arnau Vallejo per la targeta vermella rebuda durant el partit.  
La federació indica que Tuneu i Prieto reben la sanció per "arrapar, empenyer o sacsar o produir-se, en general, altres actituds envers jugadors, tècnics o auxiliars que, pel fet d'esser només lleument violentes, no acreditin anim agresiu per part de l'agent". 

En la resolució publicada aquest dimecres a la nit el comitè desestima el recurs presentat pel Sant Feliu al·legant que ni Tuneu ni Prieto formaven part dels incidents, al ser a la banqueta codinenca, a l'altre costat del camp. 

Per la seva banda el Lliçà rep dos partits per Pol Ramos per "provocar l'animositat del public sense aconseguir el pratès" i un per Pol Miras pels mateixos motius que els jugadors codinencs. 

En la part de les sancions econòmiques, el Sant Feliu rep 100€ per "produir-se Incidents lieus de públic" i 50€ per "la mala conducta col·lectiva dels seus jugadors"

La reacció per part del Sant Feliu no s'ha fet esperar. Un dels entrenadors, Dídac Cunill ho valorava així per Tu Jugues  

Àudio de la notícia: