El més llegit d'aquest mes de març

31/03/2024

Mes de març intens a la sintonia d'Ona Codinenca i a la web. Les notícies que més us heu llegit aquests dies són les següents:

  1. Dos codinencs campions de la Copa Alemanya d'hoquei - En aquesta entrevista del Tu Jugues, en Miquel Vila i en Pau Nuevo ens expliquen la seva victòria a Copa Alemanya d'hoquei. Des del partit a la celebració. 

    Aquí podeu recuperar el Tu Jugues de l'11 de març:

   2. El CHP Sant Feliu condemna l'actitud violenta dels jugadors del júnior - Després dels incidents ocorreguts al partit del júnior amb el Palafrugell, el Club va sortir a condemnar els incidents. Segons va poder saber el Tu Jugues, el jugador implicat en l'agressió ha estat apartat de l'equip durant dues setmanes. 

Aquí podeu recuperar la notícia emesa a l'Eix59 del 19 de març:

   3. Un accident entre dues motos a la carretera de Sant Miquel del Fai no deixa ferits greus - Ensurt dels grossos a la carretera de Sant Miquel on dues motocicles van xocar frontalment a l'altura del Tanatori. Per sort, l'accident no ha deixat ferits. 

 El Top 5 de les notícies més llegides aquest mes de març l'han completat la notícia per la Mor Conxita Sans, vinculada a la ràdio i a diverses entitats culturals del poble  i l'aventura d'Una parella de codinencs, Joan Lloveras i Queralt Blanco, participen en el Panda Raid.