El PSC presenta la llista electoral i el seu número 3, Cristian Balat

Gemma Minguillón serà la número 2 de Laia Jordana i Cristian Balat, el 3 | Foto: Cedida

18/04/2023

El PSC de Sant Feliu ha fet pública la llista de persones que acompanyarà Laia Jordana en la seva candidatura municipal. Ho ha fet en un acte acompanyada pel diputat codinenc al Congrés, Arnau Ramírez; i els diputats al Parlament, Jordi Terrades i Assumpta Escarp. En els parlaments hi han intervingut les dues persones que segueixen a Jordana en la llista: l’escriptora Gemma Minguillón, que serà la número 2 i Cristian Balat, el 3. Tant Jordana com Balat han avançat algunes de les propostes electorals en matèria d’Urbanisme.

Ramírez, que forma part dels suplents de la llista ha considerat que, en aquest mandat, amb un de 13 regidors la seva formació ha fet “el canvi tranquil provocant un canvi d’alcladia mitjançant l’acord, el diàleg i la paraula”.  Ha afegit que s’ha convidat a Escarp i Terrades perquè “a banda de parlar de reivindicacions, Jordana les ha dut al Parlament”. 

Terrades ha explicat les tasques parlamentàries, en la negociació dels pressupostos, que han permès que hi hagi una partida pressupostària per a la variant. I Escarp ha relatat les tasques que han fet des del parlament i la recent aprovació per part de la comissió de salut del parlament de del compromís de millorar aquest servei de pediatria. De fet, l’acte ha començat amb el vídeo de la comissió parlamentària. 

Podeu escoltar la notícia amb algunes intervencions de l’acte, fent clic aquí:

La llista socialista inclou persones que havien estat regidores en anteriors mandats i d’altres que s’estrenen en política | Foto: Cedida