Els Mossos busquen dues germanes bessones menors d'edat desaparegudes a Sant Feliu

Foto: Mossos

22/04/2024

Els Mossos d’Esquadra demanen ajuda per trobar a La Sara i la Sulaminta, dues germanes bessones menors d'edat, de 15 anys, que han desaparegut a Sant Feliu de Codines. La desaparició s’hauria produït el 19 de març, i la policia manté la investigació oberta. Segons expliquen els Mossos les dues menors vivien en un centre tutelat per la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència la DGAIA, i ja s’havien escapat del centre en anteriors ocasions. Segons la descripció que ofereix la policia, les dues menors són bessones i medeixen un metre i mig aproximadament. A més detallen que en el moment de la desaparició portaven una jaqueta de color negre i un pantaló llarg. En cas de tenir alguna sospita d’haver-les vist els mossos recomanen trucar de manera immediata al 112. 

Foto: Mossos

Fonts del centre d’acolliment infantil Aldees SOS, de Sant Feliu, centre del qual van desaparèixer fa gairebé cinc setmanes, apunten que des del primer moment han posat en marxa el protocol d’actuació, i que ara per ara no tenen indicis d’on es poden trobar les menors, les quals remarquen, tenen un entorn familiar d’alta complexitat. 

En el marc de la investigació que la policia catalana té en marxa, s’estan duent a terme alguns controls en carretera, i els agents demanen la col·laboració ciutadana per ajudar en les tasques de cerca.