11/12/2020

Els Mossos d’Esquadra han denunciat, durant aquest pont, 44 persones per una festa privada a Sant Feliu que incomplien les mesures preventives imposades per la Covid-19. La festa s’havia organitzat en una casa aïllada, llogada expressament per a l’ocasió, i podria haver arribat a les 100 persones.

Mossos i Policia Local van fer un operatiu conjunt alertat per diversos testimonis la matinada de diumenge 6 de desembre. Aleshores es van interposar 32 denúncies a persones que eren en vehicles per incomplir el confinament nocturn i municipal. Les 12 denúncies restants van ser pels qui eren a la casa, per sobrepassar el màxim de 6 persones.

El control perimetral que es va fer va impedir que més de 50 persones accedissin a la casa per afegir-se a la festa. Els assistents, segons fonts policials, eren de fora Sant Feliu. Els propietaris de la casa han confirmat a Ona Codinenca que van tenir una reserva per part d’un particular, per només 6 persones i qui presumptament hauria convidat a la resta. L’hoste hauria llogat la casa per un ús particular i n’hauria fet un negoci. Per tant, hi va haver un engany amb la reserva i a més, segons apunten també els propietaris, es va destrossar l’interior de la casa. Una investigació de Mossos ha d’esclarir els fets.

Podeu escoltar la informació completa fent clic aquí.