La ràdio no s’atura durant l’estiu

06/07/2016

Ona Codinenca no atura la seva programació durant l’estiu i presenta una graella conformada per butlletins informatius, programes de La Xarxa i reposicions de programes de producció pròpia, amb temàtiques de caràcter intemporal, fets al llarg d’aquesta temporada.

La informació de Sant Feliu i els pobles de la rodalia, durant el mes de juliol es podrà seguir amb l’informatiu trans comarcal, “Eix59” coproduït amb La Xarxa de Comunicació Local amb les notícies més importants de Sant Feliu, Caldes, Castellterçol i Moià.

A més de les connexions amb el “Notícies en xarxa”, durant les hores de fórmula musical, la ràdio connectarà amb els butlletins de La Xarxa que es fan a les hores en punt. A la tarda, a més, s’emetrà “La Tarda d’estiu” amb participacions puntuals d’Ona Codinenca.

Cada migdia de 13 a 14 hores hi haurà la reposició d’algun dels programes emesos aquesta temporada. Així, dilluns serà el torn de “Petits grans trapelles”; dimarts, “La Moixiganga”; dimecres, “Peluts”; dijous “Les 7 llunes màgiques” i divendres, “The 3 E Show”. Les reposicions de programes propis, de temàtica intemporal, fets al llarg d’aquesta temporada també es faran cada dia a partir de les 9 del vespre. Dilluns “Anem a la muntanya” i “Cafè i Cigarro”; dimarts, “Què es cou?” i “El viatge a l’altre”; dimecres “A cau d’orella” i “Un cafè a la plaça; dijous “Xerrameca” i “Sexe i ganxo” i divendres “Vivències” i “Fase alternativa”. Al cap de setmana serà el torn de “Mossega la poma”, “L’internauta”,  “Va de sardanes” i “Vivències musicals”.

Podeu seguir la programació al 107.2FM, a www.onacodinenca.cat i a l’APP d’Ona Codinenca (disponible per IOs i Android).