13/10/2016

La tretzena temporada d’Ona Codinenca arrenca amb una vintena de programes de producció pròpia en una graella que aposta per la informació local i els programes d’entreteniment temàtic sense oblidar la informació general.

13087554_981190595284066_1550589026903047943_n

La gran novetat de la temporada és el retorn de l’hoquei en directe. Pep Carrera i Ignasi Serrats, amb alguns col·laboradors puntuals, seran els encarregats de narrar tots els partits que l’equip de primera nacional espanyola del Club Hoquei Sant Feliu jugui a casa. Ho faran en directe des del pavelló Francesc Cassart i sota el paraigua del programa esportiu “Tu Jugues”, una de les produccions fundacionals de la casa. L’equip de retransmissions debutarà dissabte a les set de la tarda amb la narració del CHP Sant Feliu - Palafrugell.

Aquesta temporada també s’estrena el programa musical “En clau de música” i “Perfils de Codines”, dedicat a les entrevistes en profunditat. Aquesta temporada també es consolida l’”Eix59”, un butlletí amb dues edicions setmanals d’informació trans comarcal amb les notícies més destacades de Sant Feliu, Caldes de Montbui i els municipis del Moianès. L’Eix 59 s’estrena cada dilluns i cada dijous a dos quarts de vuit del vespre i és una coproducció d’Ona Codinenca i La Xarxa. La ràdio manté l’aposta per la informació local de primera mà amb el programa esportiu “Tu jugues”; el magazín “Tal com raja”; la irreverent conversa de “La tertúlia codinenca”; el punt de vista més jove al “Xerrameca”, les anècdotes històriques de “Vivències” i el debat amb els portaveus municipals “Taula per cinc”. A ells s’hi sumen els programes temàtics sobre muntanyisme amb “Anem a la muntanya”; cuina amb el “Què es cou?”; viatges amb “El viatge a l’altre”; cultura amb “A cau d’orella” i “Un cafè a la plaça”; esports, amb el “Parlem del Barça” i política amb “El celler”.

Les propostes musicals són molt variades i es troben a “En clau de música”, “Vivències musicals”, “Vitamina M”, “Va de sardanes”, “Fase alternativa” i “The 3E Show”. La graella la completen les connexions amb La Xarxa. De 4 a 7 amb “La Tarda” que compta amb col·laboracions fetes des d’Ona Codinenca i als matins i als vespres amb el “Notícies en Xarxa”. Els caps de setmana, a la tarda, també s’emet el programa esportiu “En joc”. A més de programes de La Xarxa o compartits amb altres ràdios.