Laia Jordana encapçalarà la llista del PSC

Laia Jordana | Foto: Ajuntament de Sant Feliu de Codines

04/10/2022

L’actual regidora de Salut i de Via Pública de Sant Feliu de Codines, Laia Jordana, serà la cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya a Sant Feliu en les eleccions municipals del maig de 2023. Jordana ha estat escollida per l’assemblea local del partit però la presentació pública es farà aquest dissabte a les 12 del migdia en un acte que es farà a la sala gran del Casal Municipal de la Gent Gran. 

Jordana va ocupar el número dos de la llista socialista a les passades eleccions municipals, per darrera de Rubén López Zuñiga i va passar a ocupar el seu lloc quan aquest va dimitir, el 2020. El partit va obtenir un sol regidor en els comicis però va ser clau per al formació del govern ja que cap partit va obtenir la majoria absoluta. Els socialistes van signar un pacte de govern amb Junts per Sant Feliu de Codines: facilitarien la investidura de Pere Pladevall a canvi que aquest dimitís després del primer any i ells entrarien a formar part del govern. Un tuit xenòfob de l’aleshores alcalde va anticipar la dimissió de Pladevall però es va mantenir l’acord i el PSC va passar a formar part del govern, on encara hi és amb les regidories de Gent gran, Sanitat i Salut pública, Via pública, Medi Natural i Consum.

Jordana ja va ser regidora de govern en una etapa anterior, entre 2007 i 2015, també amb el PSC quan el partit era encapçalat per Pere Pladevall.

Escolteu aquí la notícia emesa a l’Eix 59: