Les carteres dels regidors de govern ja estan definides

23/07/2015

Les atribucions de l’alcaldia i dels set regidors que formen el govern municipal de Sant Feliu de Codines, tots ells de Junts, ja estan definides. El primer ple del nou mandat, celebrat el 18 de juny, ha servit per fer pública la distribució del cartipàs municipal per als propers 4 anys. El ple també va servir perquè Lluís Macià Gómez, de Junts, jurés el càrrec ja que no va assistir al ple d’investidura per motius laborals.

Les competències de l’alcalde i els regidors del govern són:

Pere Pladevall Vallcorba. Alcaldia. L’alcaldia es reserva les àrees de: Seguretat ciutadana. Urbanisme. Obres públiques. Atenció ciutadana. Participació. Personal. Hisenda. Organització interna. Comissió de Festes. Comissió de Reis.

Mercè Serratacó Costa. 1era. Tinent d’Alcalde. Regidora de Formació, seguretat i salut dels empleats públics municipals. Activitats regulades. Llicències d’obres majors i menors. Sanitat. Salut Pública i Consum. Gent gran.

Esther Paracolls Turigas. 2ona tinent d’alcalde. Regidora de Cultura. Centre Cívic, Museu, Biblioteca, Entitats. Igualtat, Integració i Ciutadania. Política lingüística. Infància, adolescència i joventut –vessant educativa-.

Enric Ribalta García. 3erTinent d’alcalde. Regidor Comerç, Formació i Treball. Esports.

Roger Valls Permanyer. 4t tinent d’alcalde. Regidor de Polítiques mediambientals. Energies renovables. Desenvolupament econòmic. Noves tecnologies. Comunicació institucional. Mitjans de comunicació públics. Ràdio.

Josep Vidal Vilà. Regidor de Governació. Manteniment d’equipaments públics. Serveis municipals. Disciplina urbanística. Actes protocol·laris. Fires

Maria Grillo Vera Regidora d’Ensenyament i Serveis Socials.

Lluís Macià Gómez. Regidor de Cooperació. Turisme. Joventut (en la vessant lúdica i/o des del centre cívic)

L’oposició està formada per: Joan Fontserè Pujol, Raimon Viaplana i Aurora Vela (CiU); Pau Ibars (ERC) i Arnau Ramírez (PSC).

Els plens ordinaris es faran el primer dissabte dels mesos de febrer, abril, juny, octubre i desembre, i el quart dissabte del mes de juliol a les 9,30 del matí. Per tant, el primer ple ordinari del mandat serà aquest dissabte, 25 de juliol, a les 9:30 h.