Ona Codinenca viu el Nadal amb una programació especial

24/12/2021

La ràdio es vesteix de Nadal amb una programació especial que us farà arribar l'esperit d'aquests dies a casa vostra des del 24 de desembre fines el 7 de gener amb una graella que combina les propostes de producció pròpia amb altres programes fets per diverses ràdios locals de Catalunya. La programació especial es tancarà amb dos dels programes més característics d'Ona Codinenca: la retransmissió en directe de la cavalcada de reis de Sant Feliu de Codines i el Quinto Radiofònic, la tarda de reis.

A continuació podeu consultar la programació especial de Nadal:

  • 24 de desembre a les 23.30 h - Missa del Gall en directe des de Montserrat amb La Xarxa de Ràdios Locals.
  • 25 de desembre a les 12 hores - "Tots els Nadals del món". Un programa coproduit per La Xarxa amb una desena de ràdios catalanes, entre les quals hi ha Ona Codinenca, per descobrir com viuen les festes catalanes de diversos orígens. Ona Codinenca recull el testimoni de la Sonita Sabir, codinenca nascuda al Pakistan. Es repetirà el 26 de desembre a les 18 h.
  • 26 de desembre a les 12 hores - Els desitjos d'Ona Codinenca. Àngel Falqués recopila els millors desitjos per a aquestes festes de la família de la ràdio. També s'emetrà l'1 de gener a les 18 hores i el 2 de gener a les 12 h.
  • 31 de desembre a les 23 hores - Especial Cap d'Any amb Sac de Gemecs.
  • 1 de gener a partir de la 1 de la matinada - Discotour especial Cap d'Any. El Cap d'Any a casa.
  • 5 de gener a les 18 hores - Especial retransmissió en directe de la Cavalcada de Reis de Sant Feliu de Codines.
  • 6 de gener a les 17 hores - Quinto Radiofònic d'Ona Codinenca.
  • Del 27 de desembre al 7 de gener. Cada dia a les 11 i a les 17 hores. 21/21. 21 programes fets per 21 ràdios diferents del territori català que repassen diversos aspectes de les festes de Nadal. Ona Codinenca hi aporta una conversa al voltant de la gastronomia nadalenca amb Victòria Mulet i Joan Miralda. Una iniciativa de La Xarxa.

Viu Nadal amb nosaltres!