Pau Ibars destaca l'aposta pel centre urbà de Sant Feliu en la presentació del programa d'Esquerra

Els republicans han presentat les seves propostes de govern al centre cívic | C. Gómez

18/05/2019

Esquerra aposta per la regeneració del centre urbà de Sant Feliu de Codines com una de les claus del proper mandat. Així ho ha explicat el cap de llista de la formació, Pau Ibars, aquest divendres en l’acte de presentació del programa electoral que ha aplegat prop d’un centenar de persones a a la sala de teatre del centre cívic La Fonteta. Ibars ha destacat la fàbrica de Can Roqueta “com una oportunitat” i afegit que el seu partit ja duia aquesta proposta fa vuit anys. Per al cap de llista, “el centre de Sant Feliu ha de ser el triangle que hi ha entre la plaça, el centre cívic i la Font dels Àlbers” i ha fet reordenar el sector de l’antiga bugaderia.

Pau Ibars, a la dreta, acompanyat d’altres membres de la llista | C. Gómez

El cap de llista ha recordat alguns dels punts que ja va explicar fa unes setmanes en l’acte de presentació del candidat com la necessitat que el municipi s’obri a l’entorn natural: per la gestió forestal i la prevenció d’incendis; per extreure’n recursos energètics i per potenciar el turisme.

L’acte ha estat conduït per Marc Capa i ha comptat amb la intervenció de diversos candidats de la llista. Pere Ortega, número 5, ha destacat la necessitat de fer unes noves normes urbanístiques que substitueixin a les vigents, que són de 1980. “Cal que el poble canviï del segle XX al segle XXI”, ha dit. I ha apostat per reordenar el trànsit i estudiar les direccions dels carrers del poble.

En l’àmbit de joventut, Anna Jané, ha proposat la construcció d’habitatge jove a l’antiga caserna i la possibilitat d’arribar a acords amb la Sareb (el banc dolent) per promocionar el lloguer assequible. Els republicans també aposten per crear un consell de la joventut i un consell d’esports.