Pol Cabutí, escollit cap de llista de Primàries Codines

27/02/2023

Pol Cabutí i Borrell serà el cap de llista de Primàries Codines a les municipals del maig. Així ho han decidit els 503 electors de la formació que aquest cap de setmana han participat en les votacions per escollir el cap de llista i l’ordre definitiu dels candidats entre les 19 persones que havien presentat candidatura. Seguiran a Cabutí, Manel Rodríguez, Miquel Palau, Maria Tur i Queralt Vinyals. El cap de llista ha obtingut 363 vots, 166 més que el segon.

Pol Cabutí, que ja és regidor en aquest mandat, té 30 anys i és enginyer i bomber i actualment treballa com a professor a l’institut Carrasco i Formiguera. Un 60% del vots s’han emès de manera presencial a l’espai de votacions, la sala d’actes del centre cívic, mentre que el 40% s’han fet de manera telemàtica després de validar la identitat dels electors.

El cap de llista de 2023 va ser el número 2 de la llista de Primàries de 2019 que encapçalava Joan Fontserè, que no ha repetit. Primàries, en el seu debut,  va ser la segona força més votada amb 5 regidors. De fet, Manel Rodríguez, ara número 3, és actualment el portaveu del grup. Miquel Palau, actual número 3, havia format part de llistes d’esquerra en eleccions anteriors. La resta del grup el formen persones que ja havien format part de la llista de 2019, com Maria Tur, i d’altres que ara debuten, com Queralt Vinyals.

Podeu escoltar aquesta notícia amb els talls de veu de Pol Cabutí fent click aquí:

La llista completa de Primàries Codines amb Pol Cabutí | Primàries Codines