Primàries Codines s'erigeix en "la força que pot permetre el canvi de govern"

Un moment de l’acte central de campanya de Primàries Codines al Centre Cívic

22/05/2023

Primàries Codines s’ha reivindicat com la força del canvi en l’acte central de campanya que ha fet aquest dissabte a la tarda al centre cívic la fonteta. El cap de llista de la formació, Pol Cabutí, ha estat el conductor d’un acte en què ha definit el seu programa com un projecte “de canvi per a Sant Feliu que neix de l’esforç i el compromís de molta gent”. Cabutí ha qualificat el fet d’encapçalar aquesta llista com el repte més important de la seva vida.

Al llarg de l’acte, diversos membres de la llista de Primàries Codines han apuntat algunes de les propostes que inclou el seu programa electoral com ara la reforma de la plaça, habitatge a la caserna, el consell d’entitats, creació de l’oficina del català, una oficina de dinamització econòmica o el projecte Codines emprèn, la creació d’un punt lila permanent, que la carretera de Sant Miquel del Fai sigui d’emissions zero o la comunitat energètica codinenca. El cap de llista ha explicat l’eslògan de la formació “Tu ets el canvi” i ha recordat que el 2019 “el canvi no va ser possible” per dos vots. 

Cabutí ha afirmat que el feminisme, la república catalana, la sostenibilitat i la participació ciutadana són els quatre valors que impregnen les propostes del programa electoral. Maria Tur, número 4, ha explicat que el seu programa inclou propostes realitzables i que ja hi ha una vintena de projectes que Primàries Codines té a punt per tal de poder aconseguir els recursos per fer-los realitat.

Escolteu la notícia emesa a l’Eix 59 de dilluns amb les intervencions de Cabutí fent clic aquí: