07/11/2016

Aquest cap de setmana l’agenda cultural calderina tenia la solidaritat a flor de pell. Es tractava de la Gala Proyecto Pol, un cap de setmana d’activitats gratuïtes per als habitants de Caldes de Montbui que han donat suport a l’associació. La plataforma destina totes les donacions a un projecte d’investigació de l’Hospital Sant Joan de Déu per a millorar la vida dels nens que pateixen malalties metabòliques i d’errors de neurotransmissors. El Pol, que dóna el nom al projecte, és un calderí de sis anys que es relaciona amb el món com si fos un nadó.

Tot i que a causa de la pluja els inflables i les classes de zumba es van fer al balneari Broquetes el cap de setmana ha estat complet. Els ballarins d'Hip-hop del Club Natació Caldes, Yolanda Sikara amb aires de Tina Turner, Lluís Robisco i la cantautora Griselda Fornós van organitzar tres hores d’espectacle al Casino de Caldes dissabte al vespre.

Les actuacions van anar presentades per Sergi i Roger Príncep, actors destacats i nebots de l’organitzador, Agustí Prades: “Fer una contribució al poble, perquè sense aquest municipi i la seva gent el projecte no existiria. Volem que la gent es pari pel carrer a saludar el Pol, que això que té no és contagiós. De fet, aquests nens perceben si algú els parla amb tendresa, no sabem a quin nivell, però el que tenim clar és que ho demostren”.

El baríton Javier Chivite i la soprano calderina, Silvia Casamajor van tancar la gala amb una actuació musical a partir de cançons icòniques de les bandes sonores del cinema i la interpretació de Rosó acompanyats al piano per Edurne Chevite. Els altres artistes convidats, com ara Txarango i l’Alba Robles de la Voz Kids 2, que no van poder assistir a la gala van enregistrar un vídeo convidant els seus seguidors a col·laborar amb el projecte.