Quatre professionals acosten les seves disciplines en la quarta edició de les jornades científiques i de recerca “Els nostres científics”

19/02/2017

La quarta edició de les jornades científiques i de recerca “Els nostres científics” ha comptat amb la participació de quatre professionals de disciplines diferents que tenen en comú la seva vinculació amb Sant Feliu de Codines. Tots quatre, com en totes les edicions d’aquesta activitat, han acostat al públic el seu treball, però també la trajectòria professional que els ha portat a dedicar-se a aquests àmbits.
Els quatre protagonistes han estat el doctor en educació Xavier Àvila, el músic Roman Boyer, el biòleg Albert Petit i la doctora en arquitectura Marta Serra. Tots ells han exposat els seus treballs més recents però també els seus inicis i trajectòries en cada un dels àmbits. Les jornades estan dirigides a estudiants de batxillerat que es troben a les portes de decidir el seu futur, amb tot, la jornada va comptar amb una minsa assistència d’estudiats però una bona assistència de públic.
Us resumim a continuació el currículum dels quatre participants:

  • Xavier Àvila i Morera: Mestre, psicopedagog en “Societat digital” i doctor en educació per la Universitat Ramon Llull. Va treballar com a mestre a l’escola Projecte de Barcelona. Ha impartit cursos de formació de mestres a la Facultat Blanquerna. La tesi doctoral es va fonamentar en l’anàlisi de l’aprenentatge dels adolescents en el context de la societat digital actual.
  • Romain Boyer: Estudis de violoncel a Toulouse (França). Cursos de perfeccionament amb Lluís Claret i Marçal Cervera. Des de l’any 1988 és primer violoncel a l’Orquestra Simfònica del Vallès. Professor de violoncel i música de cambra als Conservatoris de Barcelona i d’Igualada
  • Albert Petit i Vidal: Llicenciat en biologia per la Universitat de Barcelona, especialitzat en fauna salvatge. Ha realitzat diversos estudis sobre primats i va treballar a la secció de primats al Parc Zoològic de Barcelona.
  • Marta Serra Permanyer: Doctora arquitecta especialitzada en participació, espai públic i urbanisme ecològic. Professora associada a l’Escola d’Arquitectura del Vallès de la UPC. Amb diversos premis i beques internacionals, col·labora en diferents universitats estrangeres.

A continuació podeu escoltar les jornades recuperant l’emissió en directe que en va fer Ona Codinenca: