República Juganera dinamitza "Juguem", una activitat lúdica per aquest juliol a Sant Feliu

21/06/2024

El programa República Juganera, d'Ona Codinenca, dinamitza una activitat lúdica per a totes les edats aquest estiu a Sant Feliu de Codines. A l'últim programa de la temporada de República Juganera, l'espai radiofònic d'aquesta casa i canal de YouTube, s'han revelat tots els detalls sobre aquesta nova activitat del poble.

Juguem, que està obert a tothom a partir de cinc anys, es durà a terme al Centre Cívic La Fonteta cada divendres de juliol, de 17:30 h a 21:00 h. S'hi podrà trobar una ludoteca ben assortida, amb jocs cedits per L'espai Jove, la Biblioteca Joan Petit i Aguilar i la mateixa República Juganera, que ja ha explicat en programes anteriors alguns dels jocs que portarà.

Tota aquella gent que s'animi a participar podrà fer ús dels jocs, que, en cas de no conèixer-ne el funcionament, podran demanar ajuda al Jordi i a la Bàrbara. A més, si ho volen, poden portar els seus propis jocs de casa per a compartir-los.

Informació general:

Quan: Divendres de juliol, de 17:30 a 21:00
On: Centre Cívic la Fonteta
A qui va dirigit: Tothom, a partir de 5 anys
Organitza:  República Juganera i Ajuntament Sant Feliu de Codines

L'activitat té com a objectiu donar a conèixer els jocs de taula moderns, en la línia del que ja s'ha fet en el programa República Juganera que s'ha estrenat aquesta passada temporada a Ona Codinenca. En aquesta ocasió, però, a més d'escoltar, els participants podran aprendre, jugar i divertir-se amb tota mena de jocs de taula que, per molts, són desconeguts.

Tot i això, no és una activitat enfocada únicament a jugadors novells o joves. Es fa una crida a participar-hi a tothom que també tingui experiència i li agradi gaudir d'una bona sessió de joc. Per aquest motiu, República Juganera també hi cedirà alguns jocs de cert "pes", com el Heat o el Tribus del Viento, entre altres.

Podeu escoltar el tall del programa on s'explica l'activitat, o veure'n el vídeo a YouTube, a continuació: