Tres entitats reben la menció d'honor Vila de Sant Feliu de Codines

El Club Futbol Sant Feliu, homenatjat pel centenari

El Club Futbol Sant Feliu, homenatjat pel centenari  / Foto: Gemma Permanyer

13/09/2023

Amb els jardins de Can Xifreda plens de públic i l’Al·leluia interpretat pel cor de gòspel Sents Veus, s’ha iniciat l’acte institucional de la diada a Sant Feliu, el lliurament de les mencions d’honor Vila de Sant Feliu de Codines a tres entitats del municipi: el Club de Futbol, l'Escuderia Vall del Tenes i la coral La Poncella.

El primer a rebre-la ha estat, el Club de Futbol Sant Feliu de Codines pel centenari de l’entitat. Un guardó que ha estat recollit per l’actual president, Àngel López, acompanyat d’altres persones que han estat presidentes del club com ara Joan Tartera o Miquel Palau. L’Escuderia Vall del Tenes per 50 edicions de la Pujada en costa. Una iniciativa que va néixer el 1959 i que s’ha convertit en un referent del món del motor a tot el país.

La coral La Poncella ha rebut la menció pels seus 125 anys d’història per haver-se convertit en tot un símbol de Sant Feliu. Han recollit el guardó Josep Pallarès, Victòria Mulet i Josep Maria Comellas, que alhora, és el cantaire més antic de la coral. A més, han rebut la menció del regidor Pere Pladevall qui també és president del cor.

Els tres reconeixements d’aquesta diada han estat pel jove Marc Jiménez López per la seva participació en les olimpíades de química on va obtenir la 21 posició estatal i la primera catalana. L’atleta Maria Carner pels títols assolits aquesta temporada entre els quals hi ha el campionat de Catalunya sots 23, el subcampionat d’Espanya o bé el campionat de federacions autonòmiques de trail tant a títol individual com amb la selecció catalana. I el sènior A del Club Futbol Sant Feliu per l’històric ascens a segona catalana.

L’acte ha comptat amb el discurs institucional de l'alcalde Pol Cabutí i les actuacions musicals del cor de gòspel Sents Veus i de la coral La Poncella. De fet, els dos cors s’han unit per tancar l’acte amb el cant dels Segadors.

Escolteu aqui la notícia emesa a l'Eix 59 amb declaracions de les persones homenatjades.