Activitat infantil per aprendre a reciclar a la Plaça Josep Umbert Ventura. Foto: Roger Rams

15/11/2023

Aquest dimarts s’ha donat el tret de sortida a les activitats emmarcades en la Setmana Europea de la prevenció de residus a Sant Feliu de Codines. Enguany el municipi s’ha adherit a aquesta iniciativa comunitària, que té com a temàtica principal la reducció dels envasos. En aquest marc l’Ajuntament, el Consorci de Residus del Vallès Oriental i algunes entitats del poble, han organitzat diverses activitats que s'allargaran fins a finals de mes. 
A banda d’una activitat infantil ques'està fent aquest dimarts i dimecres a la Plaça, n’hi haurà més. Dissabte a les 5 de la tarda serà l’acte central, que consistirà en analitzar algunes bosses de rebuig recollides a Sant Feliu. Dilluns dimarts i dimecres de la setmana vinent hi haurà dues xerrades i un taller, mentre que dilluns 27 de novembre els alumnes de primer d’ESO de l'institut Fedac, organitzaran un mercat de segona mà.
D’altra banda aquesta casa, Ona Codinenca, sortirà al carrer aquest divendres al matí, serà entre les 9 i les 12, en una edició especial del programa Territori 17, en el que tindrem diverses veus relacionades amb els residus i la sostenibilitat, i en el que comptarem a la Plaça Josep Umbert Ventura, amb la presència de la resta d’emissores de ràdio que fan possible aquest programa, La veu de Sant Joan, Ràdio Televisió de Cardedeu i El9fm. 

 

Recupereu la notícia sencera aquí.

Àudio de la notícia: