Una programació especial per viure el Nadal a Ona Codinenca

24/12/2022

L’esperit de Nadal arribarà a casa vostra a través de les ones. Ona Codinenca es torna a vestir de Nadal per portar-vos a casa un seguit de programes de temàtica nadalenca. Del 24 de desembre fins al 6 de gener, una graella que combina les propostes de producció pròpia amb altres programes fets per diverses ràdios locals de Catalunya. La programació especial es tancarà amb dos dels programes més característics d’Ona Codinenca: la retransmissió en directe de la cavalcada de reis de Sant Feliu de Codines i el Quinto Radiofònic, la tarda de reis.

A continuació podeu consultar la programació especial de Nadal:

  • 24 de desembre a les 23.30 h – Missa del Gall en directe des de Montserrat amb La Xarxa de Ràdios Locals.
  • 25 de desembre a les 12 hores – “Tots els Nadals del món”. Un programa coproduït per La Xarxa amb una desena de ràdios catalanes, entre les quals hi ha Ona Codinenca, per descobrir com viuen les festes catalanes de diversos orígens. Ona Codinenca recull el testimoni de la Sonita Sabir, codinenca nascuda al Pakistan. Es repetirà el 26 de desembre a les 18 h.
  • 26 de desembre a les 12 hores – Els desitjos d’Ona Codinenca. Àngel Falqués recopila els millors desitjos per a aquestes festes de la família de la ràdio. També s’emetrà el 31 de desembre a les 20 hores i l’1 de gener a les 12 h.
  • 31 de desembre a les 23 hores – Especial Cap d’any: objectiu 2023.
  • 5 de gener a les 18 hores – Especial retransmissió en directe de la Cavalcada de Reis de Sant Feliu de Codines.
  • 6 de gener a les 17 hores – Quinto Radiofònic d’Ona Codinenca.