Una protesta contra el decret que regula els horaris dels bars acaba amb aldarulls i una forta presència policial a Sant Feliu

Fins a 17 dotacions de policia han intervingut en els incidents

06/05/2023

Una protesta en contra el decret que obliga a bars i restaurants a tancar a la una ha acabat, aquesta matinada, amb aldarulls i una forta presència policial a Sant Feliu de Codines. Una quarantena de persones, segons apunten algunes fonts, s’han concentrat primer a la plaça Josep Umbert Ventura, davant l’ajuntament, on han llençat pirotècnia contra l’edifici i la seu de la policia local i, després, davant de casa l’alcaldessa Mercè Serratacó, on han esbotzat la porta. 

Els incidents han començat poc després de la una de la matinada quan s’han tancat els bars. A la plaça hi ha hagut crits contra l’alcaldessa i han llençat petards contra la façana de l’ajuntament i la comissaria de la Policia Local on han aconseguit trencar un vidre.

Serratacó denunciarà els fets. Els Mossos d’Esquadra i Policia Local han desplaçat fins aquí un total de 17 dotacions entre les quals hi havia antidisturbis que han dispersat als concentrats, majoritàriament joves. Malgrat els incidents, l’alcaldessa es manté ferma amb el decret d’alcaldia que obliga a bars i restaurants a tancar a la una. 

Podeu escoltar la notícia completa, amb declaracions de l'alcaldessa, Mercè Serratacó, fent click aquí.

Imatge del vidre de la Policia esquerdat / G.P
Imatge de la porta de casa l'alcadessa / G.P.