22/12/2023

Les festes de Nadal es viuran de manera diferent a Ona Codinenca. La ha preparat una programació especial per fer arribar l’esperit de les festes a tothom. La graella de Nadal compta amb alguns programes tradicionals d’aquestes festes a la ràdio com el Quinto radiofònic que, la tarda de Reis, arribarà a la vintena edició i incorpora novetats com el Concert de Nadales, organitzat per La Poncella, que es va enregistrar el passat mes de novembre a l’església parroquial de Sant Feliu.

La programació pròpia la complementa Contes de Nadal a cau d’orella, amb Dani Fonoll que recull diversos contes de Pere Calders; Els desitjos d’Ona, un espai coral compilat per Àngel Falqués en el qual els membres de la ràdio envien els seus desitjos i les recomanacions musicals per aquestes festes o l’especial Discotour de Cap d’Any amb les propostes més ballables per a la revetlla amb DJ Xar_lee. A més dels dos directes més especials de l’any: la retransmissió de la cavalcada de Reis (que es tornarà a fer per la ràdio i Youtube) i el Quinto radiofònic. D’aquí pocs dies podreu trobar els cartrons per participar-hi al comerços col·laboradors.

A banda de la programació pròpia, durant aquestes festes comptarem amb diverses propostes de la La Xarxa com la Missa del gall des de Montserrat, el programa Lletres de Nadal (que compta amb la participació de 60 emissores de Catalunya, entre les quals també hi ha Ona Codinenca) i El pessebre de Pau Casals, una obra que té un vincle especial amb Sant Feliu.

Consulteu a continuació els dies i hores de programació:

Diumenge 24 - 18 h. Contes de Nadal "A cau d'orella" 
Diumenge 24 - 23.30 h. Missa del Gall
Dilluns 25 - 12 h. Concert de Nadales, enregistrament del concert organitzat per La Poncella, amb artistes locals, el dissabte 25 de novembre a l’església parroquial.
Dilluns 25 - 18 h. Lletres de Nadal  
Dimarts 26 - 12 h. Els desitjos d'Ona
Diumenge 31 - Discotour especial Cap d'Any amb DJ Xar_lee
Dilluns 1 de gener - 12 h. El pessebre de Pau Casals
Divendres 5 de gener - La Cavalcada de Reis a Ona Codinenca
Dissabte 6 de gener - 17 h. 20è Quinto radiofònic a Ona Codinenca

Les reposicions dels programes es podran consultar a les xarxes d’Ona Codinenca. La programació especial de nadal es podrà recuperar al web.