CONTRACRÒNICA- Entrevista Pere Pladevall

26/05/2023

ROGER RAMS FALCÓ

Aquest dijous  el set d’Ona Codinenca instal·lat a la discoteca del centre cívic ha acollit la cinquena i última de les entrevistes amb els caps de llista de les formacions que concorren els comicis del proper 28 de maig, amb Pere Pladevall, cap de llista de Junts per Sant Feliu de Codines com a convidat.

8 minuts per les 10 del vespre eren els que faltaven quan Pladevall va aparèixer a la pista de ball de la discoteca del cívic.

En el cas de Pladevall tampoc no va fer la maniobra de hamster d’inspecció de l’entorn, en el seu cas, es va centrar més en inspeccionar-se ell mateix, un cop assegut a la seva cadira on es va fer els últims retocs de vestimenta i cabells abans no s’encenguessin les càmeres.

És curiós que la mosca, juraria que la mateixa, que va fer la guitza a Pol Cabutí la nit abans, va tornar a aparèixer amb l’entrevista a Pladevall, això si, abandonant la sala als pocs minuts de començar.

Pladevall va acudir a la cita amb camisa, americana, i uns mitjons de piquets que va deixar entreveure en diversos moments, una bona metàfora per representar el seu discurs apel·lant els temps passats, en un present.

Pladevall va mostrar un to de veu tranquil en, gairebé, tot el seu speech, i va ser de llarg el candidat que més noms de carrers de Sant Feliu va dir, per moment semblava que el candidat tenia un mapa de la vila al cap que anava resseguint en les seves respostes. No és d’estranyar ja que quan se li va preguntar que on preparava els discursos ell va respondre que “al seu cap”. A més Pladevall va pujar a l’escenari sense més papers que un desplegable del seu programa, que tal i com ha passat amb altres candidats ha estat millor quan no ha llegit.

Pladevall va escollir el tema “Young Americans” de David Bowie com a cançó preferida, un tema que inclús per sorpresa dels que l’acompanyaven al públic, va fer moure l'esquelet al candidat.

Amb aquests compassos Pladevall va finalitzar l’entrevista i va abandonar el set d’Ona Codinenca, que després de lluir durant uns dies com un acollidor i modern menjador de casa, pocs minuts després tornava a deixar veure aquell color salmó de les parets de la discoteca del cívic, posant punt i final a les entrevistes als candidats.