El compliment del Pla d’Actuació de Mandat es podrà seguir a través d'un web

02/05/2024

El govern de Sant Feliu ha presentat el Pla d’Actuació de Mandat, el PAM, pel mandat 2023-2027. És el document que recull les accions que el govern vol complir aquest mandat. Té un total de 7 eixos vertebradors: participació i bon govern, vida, oportunitats, sostenibilitat, urbanisme per a les persones, cohesió social i mirada jove. A més, els eixos estan repartits en 33 objectius i 151 accions. El document segons va explicar l’alcalde durant la presentació, recull les prioritats a dur a terme, i marca el criteri d’actuació de les decisions i projectes que es realitzaran. Una de les característiques principals d’aquest Pla d’actuació de mandat, és que es pot seguir en directe gràcies a un portal telemàtic impulsat per la Diputació i l’Ajuntament, en el que es pot consultar l’estat de cadascun dels punts i el seu grau de compliment. Per fer-ho només cal accedir al web plans-santfeliudecodines.diba.cat

El PAM de l’Ajuntament de Sant Feliu s’ha volgut vincular d’una manera directa amb els Objectius de desenvolupament sostenible, els ODS. Durant la presentació a més, es van anunciar tres noves ajudes que ha rebut el consistori per dur a terme algunes accions en diversos àmbits que estan incloses al PAM: una subvenció de 10.000 euros per redactar un nou Pla Local de Seguretat, la subvenció necessària per a tirar endavant un Pla Local de Salut que, segons la regidora Maria Tur, es podria començar a treballar aquest any, i un tercer ajut per a la diagnosi i estratègia d’actuació urbanística. 

Ara com ara ja s’han executat un 24,7% de les accions que contempla el Pla d’actuació de mandat. El govern va avançar que està obert a poder incloure noves propostes que sorgeixin per part de la ciutadania.

Escolteu la notícia sencera clicant aquí: 

Anar al pòdcast