El més vist del mes d'abril

02/05/2024

La web d'Ona Codinenca ha tancat el mes d'abril amb més de 2000 visites d'usuaris únics, amb un gran increment al voltant del dia 15 d'abril al fer-se públic qui formaria part de les meses electorals. Repassem les notícies més consultades:

1. T'ha tocat ser en una mesa electoral el 12M? - Evidentment si no us ha arribat la notificació oficial podeu estar tranquils, però sempre podeu veure aquí si algun conegut li toca "col·laborar" a la Festa de la Democràcia.

2. Sant Feliu passa a ser zona tensionada, i per tant es podrà regular el preu dels lloguers - La nova llei de l'habitatge situa Sant Feliu i municipies de les rodalies en aquesta situació. 

3. Els Mossos desmantellen una nova plantació de marihuana i detenen un home - La policia va decomissar 20 quilos de cabdells, i 360 testos amb plantes tallades.

Les notícies destacan que Els Mossos busquen dues germanes bessones menors d'edat desaparegudes a Sant Feliu i els inexplicables problemes amb Una incidència deixa sense cobertura Movistar bona part de Sant Feliu han completat el Top-5 de les notícies més llegides del mes d'abril.
 

Notícies relacionades

31/03/2024
El més llegit d'aquest mes de març