El mural del Parc de Can Xifreda es repara amb la presència dels joves que el van malmetre

27/09/2023

Aquest dimecres s’han dut a terme els treballs per reparar el mural pintat durant el festival el Ganxo, al Parc de Can Xifreda de Sant Feliu, que va ser vandalitzat poques hores després de ser pintat. L’Ajuntament va poder identificar els autors dels actes vandàlics, i de fet han format part de la restauració de l’obra, i n’han assumit també les conseqüències econòmiques. La regidora de cultura, Queralt Viñals, apunta que el fet d’incloure als autors dels fets en les tasques de reparació té com a objectiu acabar amb els actes incívics, i conscienciar als joves del valor de l’art al carrer.

Per la seva banda l’autora del mural, la muralista lleidatana "Kamma Marlo", que ha tornat a Sant Feliu a restaurar l’obra original situada al parc de Can Xifreda, lamenta que aquesta ha estat la seva primera obra vandalitzada, i celebra que s’hagi pogut recuperar. Alhora però, apunta que aquestes accions, formen part de l’art que es fa al carrer.

Aquest mural pintat el passat mes d’abril al Parc de Can Xifreda, i el mural inaugurat aquest mes de setembre a la Plaça del 1714, són la primera pedra d’un projecte impulsat pel consistori, que ha de veure la llum en els propers mesos, i que vol donar vida a parets i murs de diversos espais de Sant Feliu.

Podeu escoltar l'àudio de la notícia clicant aquí.