Imatges durant la gravació a l'interior del bar Can Talet de Sant Feliu. Foto: Àngel Falqués

11/10/2023

La nova sèrie dels Javis “La Mesías” s’estrena dimecres 11 d'octubre a la plataforma Movistar Plus. El treball dirigit per Javier Calvo i Javier Ambrosi ha tingut com a teló de fons Sant Feliu de Codines. L’estiu de 2022 es van rodar diverses escenes d’aquesta sèrie al municipi. Un dels dies de que més expectació va generar va ser el 24 d’agost quan Can Talet es va transformar en un bar de carretera on succeeix part de la història que narra “La Mesías”.

Muntatge del set de gravació de la sèrie. Foto: Àngel Falqués

Dies abans del rodatge, la productora va anunciar que buscava figurants i fruit d’això són moltes les persones de Sant Feliu que van participar al rodatge. La Mesías és una història que barreja la fe (una temàtica constant en la filmografia dels Javis) i la música. La sèrie parteix d’un vídeo viral d’un grup de música pop cristiana, format per cinc germanes, que impacta a la vida d’un home turmentat per una infància marcada pel fanatisme religiós i amb una mare amb deliris messiànics. 

Els figurants comparteixen sèrie amb els actors principals entre els que hi ha noms com Carmen Machi, Lola Dueñas, Rossy de Palma, Macarena García, Roger Casamajor, Albert Pla, Nora Navas, Cecilia Roth o els cantants Amaia i Albert Pla. Javier Calvo i Javier Ambrosi són directors de projectes com “Paquita Salas”, considerada una sèrie de culte, “La llamada” o “La Veneno”; projectes amb els quals han aconseguit crear un univers propi. “La Mesías” es va rodar íntegrament a Catalunya, a un total de 30 municipis, l’estiu de 2022.

El dia del rodatge, el nostre company Pep Acosta, va poder parlar amb molts figurants de la sèrie. Podeu recuperar el reportatge aquí.