Imatge de la Junta Local de Seguretat de Sant Feliu del passat 11 de maig. Foto: Gemma Permanyer

11/10/2023

La Junta de Seguretat Local de Sant Feliu de Codines, que tindrà lloc aquest dimecres al vespre, tractarà esdeveniments com les baralles aquest passat cap de setmana i les agressions que es van denunciar per la Festa Major, a banda de revisar l’estat de la seguretat al municipi, i coordinar tots els serveis que hi estan implicats. La trobada està presidida per l’alcalde i responsable de l’àrea de seguretat, Pol Cabutí, i reuneix comandaments dels diferents cossos de seguretat de zona. Les juntes de seguretat local són periòdiques però, en aquest cas, arriba després dels recents fets que han tingut lloc aquest divendres al vespre a la Plaça Josep Umbert Ventura, en la que hi van succeir dues baralles en grup i hi va haver un intent d’assalt a la comissaria de la Policia Local.

Aquesta qüestió sens dubte serà central a la reunió, on de fet, està previst que s’hi prenguin mesures per evitar que es repeteixin fets similars. Tot plegat també servirà per abordar altres temes com els successos que es van viure a la Festa Major de Sant Feliu, o la supressió del decret que obligava a tancar els bars a mitjanit. Cabutí explica que fets com els de divendres els preocupen, ja que comprometen la seguretat de la ciutadania, i la dels agents. En aquest sentit es prendran mesures per evitar que es produeixin situacions com les viscudes divendres, en la que només 1 agent estava de servei.

A més, en aquesta ocasió s’hi ha convidat també a tots els partits polítics que formen el consistori, amb l’objectiu que hi puguin participar i intervenir, encara que no tindran dret a vot, amb l’objectiu d’intercanviar propostes, i evitar que es polititzi la seguretat.

Podeu escoltar la notícia aquí.