Pere Fontserè, a la dreta, en un especial de final de temporada d’Ona Codinenca

Pere Fontserè, a la dreta, en un especial de final de temporada d’Ona Codinenca

07/12/2022

Ona Codinenca lamenta la mort de Pere Fontserè i Pérez qui, durant molts anys va ser membre del programa “Vivències”. L’exmembre de “Vivències” ha mort aquest dimecres als 78 anys d’edat. Amant de la història i de Sant Feliu a la ràdio va participar aportant continguts històrics, especialment pel que fa a persones destacades de la història de Sant Feliu. A banda de col·laborar amb el programa Vivències va participar en diversos programes especials de la casa.

Pere Fontserè, a més, va ser membre actiu d’entitats culturals i socials i ànima de les trobades de Sant Feliu. Va ser impulsor del pacte entre els vuit municipis de Catalunya que s’anomenen Sant Feliu i organitzador de les trobades que es feien periòdicament en algun dels 8 municipis, apadrinades per Núria Feliu, amb qui va teixir una amistat. A més, va fomentar homenatges a persones destacades de la història de Sant Feliu. Una trajectòria que li va merèixer el reconeixement “Menció d’honor Vila de Sant Feliu de Codines”, concedit per l’Ajuntament l’11 de setembre de 2020.

Al llarg de la seva vida va estar vinculat amb diverses entitats com el Grup de Jubilats o la junta del centre cívic i va ser regidor de l’Ajuntament de Sant Feliu. 

Des de la ràdio traslladem el nostre condol a tota la seva família.