Mixtures

Programa d’agitació musical que vol fomentar la curiositat per les músiques del món

Mixtures és un programa d’agitació musical que vol fomentar la curiositat per les músiques del món i redescobrir els clàssics de la música popular presentant dos personatges cada setmana. Mixtures busca la diversitat i no segueix cap mètode concret més enllà d'una certa improvització. Mixtures és un programa on totes les músiques són possibles. Un programa presentat i dirigit per Gaspar Tarrida.

Producció: 

En joc

L'espai de referència dels esports arrelats al territori, tant professionals com amateurs, i sense distinció de gènere.

Un seguiment periodístic que vol excel·lir tant pel volum com per la qualitat de la informació. Un espai en que les emissores locals hi juguen un paper cabdal per l'accés directe que tenen als esportistes, clubs i entitats del seus municipis.

Producció: 

Valors a l'alça

Un programa que aposta per la reflexió i que té com a finalitat parlar de l’actualitat i del món que ens envolta, però sempre des del punt de vista dels valors.

A Valors a l'alça volem parlar del món on vivim, des de l’àmbit local al global, passant pel nostre país, des del prisma dels valors. I en volem parlar per saber per què passa el que passa. Així, cada setmana, es reflexiona sobre un valor o un conjunt de valors a partir d’alguna temàtica actual amb el suport dels millors experts en cada tema.

El programa el presenta la periodista mataronina Laura Cera i el dirigeixen Maria Coll i Joan Salicrú, codirectors de la revista 'Valors'.

Una producció de Mataró Ràdio per a La Xarxa de Comunicació Local.

Producció: 

Peluts

La Societat Protectora d'Animals de Mataró té per objectiu fer arribar a l'espectador el problema dels animals de companyia abandonats, promoure'n l'adopció i la tinença responsable.

Peluts és un programa de ràdio que dóna veu als animals. Està realitzat per la Protectora El Refugi de Mataró i Mataró Ràdio. Els amics de la protectora fara arribar informació sobre les nostres mascotes, sobre les recomanacions per als nous adoptants, com col·laborar amb la protectora, què fer per evitar els abandonaments, la salut dels animals, etc.

Producció: 

A les portes de Troia

El passat no és només allò que va succeir fa un temps, sinó el que explica la nostra realitat quotidiana. Per això fem història i parlem de la història.

A les Portes de Troia és un programa setmanal d’Història que pretén explicar, de manera divulgativa i entenedora, episodis del passat de Catalunya, d’Europa i d’arreu del món. El programa va néixer a Matadepera Ràdio el 2013, i ha anat creixent fins a convertir-se en un dels referents de la difusió històrica en català, arribant a emetre’s a través d’una trentena d’emissores catalanes.

Producció: 

Parlem en sèrie

L'agenda, novetats, actualitat, clàssics, recomanacions, anàlisi i tot el que envolta el món de les sèries de televisió

El programa de sèries amb l'agenda, novetats, actualitat, clàssics, recomanacions, anàlisi i tot el que envolta el món de les sèries de televisió.

Amb Judit Pedrós i Jordi Domingo, dos serieaddictes que estimen el món de la ficció televisiva sigui en capítols de 20 minuts o dues hores. També comptem, a més, amb l'opinió especialitzada de Víctor Sala de Serielizados.com que ens descobreix noves sèries.

Envia'ns les teves recomanacions amb el hashtag #seriesRTVA. Volem, sobretot, rareses poc conegudes!

Parlem en sèrie és una producció de la Ràdio Nacional d'Andorra per la Xarxa de Comunicació Local.

Producció: 

Arrela

Programa d'actualitat agrària on aprofundim amb rigor en tot allò relacionat amb el món agroalimentari del nostre país. Aportem el nostre gra de sorra per donar valor a aquest sector estratègic. Analitzem, entrevistem, debatem i posem a l'abast totes les novetats del sector.

Producció: 

El calaix

'El Calaix' comparteix tots els vessants de la cultura que ens envolta i que no sempre té un aparador on lluir. Entrevistes que van més enllà de la coberta d’un llibre o d’una melodia. Anècdotes, història, tertúlies de vida i música per fer-nos vibrar. La veu de joves, de dones, de nous creadors i creadores, d’artistes i escriptors consolidats de llarga trajectòria i de projectes de territori, perquè la cultura suma des d’arreu del nostre país. Volem anar més enllà, per aprendre, per somriure, amb humor, amb saviesa, i sempre, amb vosaltres, els oients.

Producció: 

Icat FM

Canal de música i cultura emergent del grup d'emissores de Catalunya Ràdio

Un espai per a la música i la cultura emergent. El més destacat de la música catalana, el pop independent i l’actualitat cultural de Catalunya.

Producció: 

Estrenes

‘Estrenes’ és un programa per escoltar novetats musicals, llistes d’èxit i noticies sobre l’actualitat en el món de la música en català, especialment, tot i que no únicament. Amb Joan Soler.

Producció: 

Pàgines