Espai dedicat bàsicament a les músiques d'arrels tradicionals d'arreu del món, però que també dóna cabuda als clàssics d'altres estils, com el rock, el jazz, el blues, el new age, les músiques mestisses, etc.

Demesenllà és un espai dedicat bàsicament a les músiques d'arrels tradicionals d'arreu del món, però que també dona cabuda als clàssics d'altres estils, com el rock, el jazz, el blues, el new age, les músiques mestisses, etc. Un aparador musical que vol mostrar tots aquells ritmes i melodies que no acostumen a sonar en la majoria de mitjans. Molta música d'alta qualitat, informació i opinió, presentació d'àlbums i descoberta d'artistes d'arreu del planeta, agenda i crítiques de concerts, entrevistes amb artistes de primera fila, notícies i moltes coses més. Un programa ideal per gaudir de les músiques aparentment minoritàries i per desconnectar durant dues hores dels maldecaps de la vida quotidiana. Música de més enllà de les fronteres, de més enllà de les modes temporals, de més enllà de la pura espiral consumista.

El programa s'estructura habitualment amb la presentació detallada d'un àlbum, amb informació i opinió al respecte i, a vegades, amb una entrevista amb l'artista en qüestió. Cada setmana s'anuncien els concerts propers que ens semblen més interessants i s'ofereixen notícies diverses relacionades amb les músiques que estan en la línia temàtica del programa.

Producció: 

Emissions programades

EmissióRecurrènciaComençaAcabaPrimer diaDarrer diaReemissió
No hi ha emissions programades per aquest programa.