Seguir l'esport local té premi amb la Lliga Tu Jugues. Participa-hi!

28/09/2021

El programa esportiu Tu Jugues ha arrencat una nova temporada a Ona Codinenca i comença, una temporada més, una nova edició de la "Lliga Tu Jugues". Un joc interactiu amb els oients que, al final de la temporada, té premi i que està obert a tothom qui hi vulgui participar.

Com s'hi juga? És molt senzill. Cada setmana apostem a partir d'una enquesta feta al web d'Ona Codinenca pels resultats dels primers equips masculins i femenins de futbol, hoquei, bàsquet, pàdel i, de vegades, d'esports com el frontó o el billar. Si encerteu qui guanya sumeu 3 punts i si encerteu el resultat en sumeu 7. De manera que es genera un rànquing automàtic entre tots els participants de la lliga.

Participar-hi és una manera entretinguda de seguir l'esport local, d'interaccionar amb la ràdio i de tenir l'opció de guanyar premis. Al final de temporada, els primers classificats del rànquing tenen aquests premis: 100€ en un val regal del Decathlon pel campió o campiona de la Lliga Tu Jugues; un sopar per dues persones al TotKfe pel subcampió i material esportiu del Club Atlètic pel tercer classificat.

Us animeu a participar? Demaneu usuari escrivint a tujugues@onacodinenca.cat i comenceu a apostar! La constància és un gran valor i cal no perdre apostes per ser entre els primers llocs de la classificació! No us ho perdeu!