Arrenca la catorzena temporada d’Ona Codinenca

18/09/2017

La catorzena temporada d’Ona Codinenca, la ràdio municipal de Sant Feliu de Codines, arrenca aquest dilluns 18 de setembre amb més una vintena de programes de producció pròpia en una graella que inclou diverses novetats de temàtica cultural i que us desvetllarem en els dies vinents. La graella de la ràdio, com és habitual, aposta per la informació local i els programes d’entreteniment temàtic sense oblidar la informació general.

La temporada arrenca a les nou del vespre amb el programa “Anem a La Muntanya”, en antena des de la primera temporada d’Ona Codinenca. Entre les novetats més destacades hi ha l’estrena de dos programes de temàtica cultural que desvelarem en els dies vinents.

La ràdio manté l’aposta per la informació local de primera mà amb el programa esportiu “Tu jugues”; el magazín “Tal com raja”; la irreverent conversa de “La tertúlia codinenca”; el punt de vista més jove al “Xerrameca”, les anècdotes històriques de “Vivències” i el debat amb els portaveus municipals “Taula per cinc”. A ells s’hi sumen els programes temàtics sobre muntanyisme amb “Anem a la muntanya”; cuina amb el “Què es cou?”; viatges amb “El viatge a l’altre”; cultura amb “A cau d’orella” i “Un cafè a la plaça”; esports, amb el “Parlem del Barça” i “Primera Línia”; i “Perfils”, amb entrevistes en profunditat a codinencs destacats en diferents àmbits.
Les propostes musicals són molt variades i es troben a “En clau de música”, “Vivències musicals”, “En clau de música”, “Vitamina M”, “Va de sardanes”, “Fase alternativa” i “The 3E Show”. La graella la completen les connexions amb La Xarxa. De 4 a 7 amb “La Tarda” que compta amb col·laboracions fetes des d’Ona Codinenca i als matins i als vespres amb el “Notícies en Xarxa”. Els caps de setmana, a la tarda, també s’emet el programa esportiu “En joc”. A més de programes de La Xarxa o compartits amb altres ràdios.

La informació diària continua present amb l’“Eix59”, l’informatiu trans comarcal amb les notícies més destacades de Sant Feliu, Caldes de Montbui i els municipis del Moianès. L’Eix 59 es fa cada dia a dos quarts de vuit del vespre i és una coproducció d’Ona Codinenca i La Xarxa.