L’1O es viu a Ona Codinenca. 60 hores per a la història.

29/09/2017

Ona Codinenca ha preparat una programació especial per al cap de setmana de l’1 d’octubre per tal que no us perdeu cap detall de què passi, tant a Sant Feliu de Codines com arreu del país. La programació especial arrencarà el divendres a la tarda i acabarà la nit del diumenge 1 d’octubre, dia en què hi ha convocat el referèndum per a la independència de Catalunya.

Divendres a les cinc de la tarda la ràdio retransmetrà en directe l’últim acte de campanya que es farà des del centre cívic La Fonteta i que comptarà amb la lectura de manifestos per part de les entitats, parlaments i culminarà a les set de la tarda quan es connecti amb l’acte central que s’estarà fent des de Barcelona.
L’Eix 59, el butlletí informatiu diari d’Ona Codinenca, es farà com cada dia a les 19.30 h amb la informació actualitzada al voltant del referèndum pel que fa a Sant Feliu i els municipis de la rodalia.

També divendres, a partir de les nou del vespre, es farà una edició especial del programa Taula per 5. Els portaveus dels partits polítics amb representació a l’Ajuntament i representants de les entitats ANC i Òmnium conversaran al voltant dels esdeveniments de les últimes setmanes i sobre l’1O.

Dissabte en la programació política hi haurà un parèntesi esportiu, de 19 h a 20.30 h, amb la retransmissió del partit d’hoquei entre el CHP Sant Feliu i el Tordera de la Copa Esports Penedes. Tot seguit, tornarà la informació amb l’informatiu de La Xarxa, NEX Vespre.

Diumenge 1 d’octubre la jornada començarà amb l’informatiu Notícies en Xarxa, de 7 a dos quarts de nou del matí quan, des del centre cívic, Ona Codinenca oferirà el primer informatiu local del dia. A continuació, i fins al punt del migdia, la ràdio connectarà amb l’informatiu de la Xarxa que inclourà, també, informacions del nostre territori.

A les dues del migdia Ona Codinenca oferirà un especial informatiu amb les primeres dades de participació de la jornada. A la tarda es connectarà de nou amb La Tarda de l'1O i l’especial de La Xarxa. A partir de dos quarts de vuit del vespre i fins que tanquin les portes dels col·legis, l’emissora oferirà un programa especial amb el recompte i el balanç de la jornada amb enviats especials al col·legi electoral de Sant Feliu i dels pobles de la rodalia, així com a Barcelona.