Les eleccions europees del 9J a Ona Codinenca

07/06/2024

Un total de 4.943 persones de Sant Feliu de Codines estan cridades a les urnes aquest diumenge 9 de juny a les eleccions per escollir els representants del Parlament Europeu. El col·legi electoral del municipi estarà situat, com sempre, a la sala de teatre del centre cívic La Fonteta on hi haurà les 8 meses electorals que estaran obertes de les 9 del matí a les 8 del vespre.

Ona Codinenca farà una seguiment de la jornada a les xarxes socials i a través de la pàgina web. En aquest mateix espai hi podeu trobar articles d'opinió de col·laboradors de l'emissora: ja teniu disponibles les reflexions al voltant d'aquestes comicis de l'historiador Marià Hispano i de l'estudiant de ciències polítiques Oriol Rifà.

Diumenge a la nit, a partir de les 23 hores, Ona Codinenca connectarà amb La Xarxa per seguir el recompte europeu amb un programa especial. El fet que els col·legis italians no tanquin fins les onze de la nit fa que els recomptes no es puguin fer públics fins aleshores. La informació de Sant Feliu estarà disponible a la pàgina web, a les xarxes i també al canal de Whatsapp (si encara no en formeu part, us hi podeu subscriure a la capçalera d'aquesta pàgina web).

Notícies relacionades

El col·legi electoral de Sant Feliu està situat al centre cívic / Foto: Gemma Permanyer

07/06/2024
Quins missatges tenen els partits de Sant Feliu per a les eleccions europees de diumenge?
06/06/2024
OPINIÓ - Europa, abans i després del 9 de juny.
06/06/2024
OPINIÓ - Votar la idea d’Europa. Sant Feliu de Codines, a tocar de Brussel·les