L'escrutini i l'anàlisi del 12M en directe a Ona Codinenca

10/05/2024

Ona Codinenca emetrà un programa especial dedicat a les eleccions del Parlament de Catalunya 12M que, com va essent habitual, permetrà seguir l'escrutini en directe. Aquest diumenge 12 de maig, doncs, a partir de les 19:30 h s'emetrà un l'especial, per l'FM i per Onacodinenca.cat, en què repassarem com haurà anat el dia d'eleccions i estarem al cas del procés de recompte de vots, tant a Sant Feliu com a Catalunya.

Per això Ona Codinenca comptarà amb diversos col·laboradors, repartits per les diverses seus dels partits que es presenten en aquestes eleccions, que ens oferiran en directe les reaccions dels partits a mesura que els resultats es vagin produint. El programa estarà conduït per Ton Falqués i Gemma Permanyer i donarà també la informació de Caldes, Bigues, Gallifa, els municipis del Moianès.

Al web d'Ona Codinenca també hi trobareu una portada especial d'eleccions on trobareu totes les notícies que generem sobre aquesta qüestió, a partir d'avui i durant els pròxims dies, així com un Minut a minut amb les novetats del 12M al minut.

Notícies relacionades

Foto: Col·legi electoral a l'espai Les Faixes / Ajuntament de Moià

13/05/2024
Junts+ guanya en tots els municipis del Moianès i ERC manté el segon lloc tot i la davallada
Butlletes del 12-M a Caldes / Roger Rams

Butlletes del 12-M al col·legi de l'Ajuntament de Caldes / Roger Rams

12/05/2024
Junts+ s'imposa a Caldes i el PSC a Bigues i Riells del Fai

Una de les urnes del 12M  /  Foto: Ton Falqués

12/05/2024
Junts+, primera força a Sant Feliu el 12M amb un 34'5% dels suports