02/04/2020

Més de 450 persones han participat, aquest diumenge 29 de març, en la primera edició del Quinto de Confinament d’Ona Codinenca. El quinto radiofònic és una iniciativa de la ràdio municipal de Sant Feliu de Codines, el Grup del Correfoc i l’Ajuntament que ha repartit un total de 600 euros en premis econòmics per gastar en els establiments locals un cop s’aixequi el confinament.

El Quinto Radiofònic és una tradició de la tarda de Reis a Sant Feliu de Codines, impulsada des de fa 14 anys per la ràdio i el Grup del Correfoc del Follet i la Fantasma, que durant les festes de Nadal munta diversos quintos presencials al centre cívic. Normalment, els obsequis del Quinto Radiofònic són lots de productes i descomptes de les botigues, bars i restaurants de Sant Feliu de Codines. Les mesures adoptades per fer front al coronavirus, molts d’aquests establiments es troben ara tancats. Entenent que el comerç i els serveis del municipi passen per un moment complicat, les entitats impulsores del Quinto radiofònic s’han volgut posar al seu costat obsequiant els guanyadors de les partides tiquets per poder gastar en el comerç local. És així que la ràdio, el Correfoc i l’Ajuntament han destinat una part del seu pressupost a aquest esdeveniment, per posar-se al costat d’aquells qui sempre han estat al costat de les nostres iniciatives i perquè entenem que el teixit comercial és essencial perquè el poble tingui vida. Els tiquets dels guanyadors es podran gastar un cop s’aixequi el confinament.

L’acollida d’aquest primer Quinto de Confinament ha superat totes les expectatives dels organitzadors i diverses entitats ja s’han posat en contacte amb la ràdio per col·laborar en una segona edició que, probablement, es faria el Diumenge de Pasqua.

Les butlletes s'enviaven per correu electrònic per imprimir o bé traslladar en un full