Lluís Capdevila tanca una etapa al capdavant de 'Vivències'

Jordi Messeguer, Lluís Capdevila, Maria Torrents i Rosita Figueras  /  Foto: Roser Lloveras

15/06/2024

Lluís Capdevila i Segalés, qui segurament és la persona de més edat d'Ona Codinenca, s'ha acomiadat de la direcció del programa 'Vivències' en una edició especial del programa aquest divendres al vespre. Capdevila té una llarga experiència a la ràdio des d'abans de la fundació d'Ona Codinenca ja que als anys 50 va ser un dels locutors que va formar part de la ràdio que aleshores hi havia al municipi, quan ell tenia 16 anys. D'aquella etapa en conserva moltes anècdotes i, algunes d'elles, les ha traslladat als més joves de la ràdio. 

El seu vincle amb Ona Codinenca neix als primers temps de l'emissora quan s'incorpora al programa 'Vivències' i 'Vivències musicals'. El darrer programa liderat per Lluís Capdevila, aquest divendres, ha servit per repassar anècdotes tant de l'etapa de l'emissora dels anys 50 com diverses històries del programa amb talls de veu de les persones que hi han col·laborat amb un record especial als membres del programa que ja no hi són: Jaume Gras, Emili Julién, Pere Fontserè i Pere Vallcorba. 

La convidada d'aquest divendres ha estat Roser Lloveras. Juntament amb Lluís Capdevila, Rosita Figueras, Maria Torrents, Josep Maria Juaneda, Àngel Falqués i Jordi Messeguer han format part del 'Vivències' i el 'Vivències musicals' aquesta temporada.

Podeu recuperar el programa aquí:

Roser Lloveras ha estat la convidada del darrer 'Vivències de la temporada'  /  Jordi Messeguer

Anar al pòdcast

Notícies relacionades

Pere Fontserè, a la dreta, en un especial de final de temporada d’Ona Codinenca

Pere Fontserè, a la dreta, en un especial de final de temporada d’Ona Codinenca

07/12/2022
Mor Pere Fontserè exmembre de ‘Vivències’ d’Ona Codinenca i ànima de les trobades de Sant Feliu

Pere Vallcorba i Fontserè en una imatge de 2016

22/05/2021
Dol a la ràdio per la mort de Pere Vallcorba i Fontserè