El més llegit del mes de juny

09/07/2024

El mes juny ha vingut marcat a la ràdio per les notícies relacionades amb la carretera C-59. Dos balcons trinxats i projecte per dues rotondes noves han sigut les notícies més llegides en aquesta web. 

Per la gent de la ràdio però, la notícia del mes, i gairebé de la temporada, és que el Lluís Capdevila ha decidit "penjar el micròfon" i deixar la direcció del Vivències. El trobarem a faltar!! 
A continuació teniu els enllaços a les notícies més llegides:

  1. Un camió s’emporta dos balcons al Carrer Agustí Santacruz. L'accident va passar el dia 6 juny al matí.

2. La millora de la C-59 entre Caldes i Palau preveu dues noves rotondes. Territori ha fet públic un projecte que preveu invertir 15 milions d'euros en millorar la C-59 entre Caldes i Palau.

3. Lluís Capdevila tanca una etapa al capdavant de 'Vivències'. El dia 15 de juny Capdevila va dirigir el seu últim programa. 

Per rematar el top 5 del mes, us deixem un parell de notícies més:ç

4. Entrevista a l'alcalde de Sant Feliu, Pol Cabutí, en el primer any de mandat. El 'Taula per 5' tanca la temporada amb una entrevista a l'exterior en què els partits de l'oposició també han fet una pregunta.

5. Sant Feliu prohibeix els coets i habilita tres punts per llançar petards. Per Sant Joan es van poder llençar petards de manera controlada a l'Avinguda Escoles, la Quintana i el Carrer Llorenç Artigas.

Notícies relacionades

08/06/2024
El més vist del mes de maig
02/05/2024
El més vist del mes d'abril
31/03/2024
El més llegit d'aquest mes de març